Activiteitencommissie

Wordt de school wel versierd met Sinterklaas en Kerst? Komt Sinterklaas op school? Brengt hij ook wat lekkers mee? De kerstmaaltijd of -viering zal die nog wel doorgaan? Komt er een kerstboom in de klas? Het ijsje tijdens de schoolreis, de spelletjesochtend, de disco, het paasontbijt, het jaarlijks themafeest, ouderavonden; wordt het allemaal geregeld? Het is duidelijk, zonder Activiteiten Commissie zou de Wegwijzer er heel anders uitzien.

We hebben een prima functionerende groep die met veel enthousiasme elk jaar weer veel werk verzet, zodat het voor de kinderen extra feestelijk wordt om naar school te gaan. Natuurlijk doen zij dit niet alleen, bij de grote evenementen helpen ook de leerkrachten en hulpouders. Organiseren doen we samen, want vele handen maken licht werk; soms hebben we in de voorbereiding extra hulp nodig van hulpouders/opa’s/oma’s/ooms/tantes.

De Activiteiten Commissie bestaat jaarlijks uit ongeveer negen á tien ouders en een teamlid. Zij komen gemiddeld zes keer per jaar bij elkaar om te vergaderen. Op de vergaderingen wordt de voortgang in de voorbereiding van alle evenementen en activiteiten besproken.

Heeft u een vraag of een probleem en denkt u dat de Activiteiten Commissie hier het antwoord op heeft of bespreekbaar kan maken, schroom niet en laat het één van de AC-leden weten. Zij zullen het meenemen in de eerstvolgende vergadering.

AC leden schooljaar 2016 / 2017
• Jeanette Wagenaar, moeder van Janique, Charlotte en Matthijs
• Jolanda Koole, moeder van Niels
• Corina Poortvliet, moeder van Joëlle en Kaya
• Amanda Schiebaan, moeder van Marwin en Jentel
• Miranda Blok, moeder van Arno en Yvon
• Christie Steenbakker (Voorzitter), moeder van Iris en Ties
• Patricia Wisselink, moeder van Guido en Kim
• Maaike Geldof, moeder van Dena en Lynn
• Hanneke de Ligt, moeder van Jayco, Leon en Tristan

Namens het team maakt Juf Co van Es deel uit van de Activiteiten Commissie.

Hartelijke groeten,

De Activiteiten Commissie