Juultje de Wegwijzer

Juultje de Wegwijzer biedt peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Dit is ook toegankelijk voor kinderen die geen leerling zijn van de Wegwijzer. Er zijn twee gecombineerde groepen van maximaal 16 kinderen. Door de goede samenwerking met de school voelt je kind zich snel thuis!

De kinderen die naar de buitenschoolse opvang gaan, maken gebruik van de school, o.a. voor huiswerkbegeleiding en het aanbieden van activiteiten. Doordat onze locatie beschikt over zowel een peutergroep als een buitenschoolse opvang is het voor jou als ouder ideaal, mocht je meerdere kinderen hebben, hen naar één adres te brengen. De pedagogisch medewerksters werken zowel op de bso als op de peutergroep, waardoor ouders altijd kunnen horen hoe hun kind de dag heeft beleefd.

Juultje de Wegwijzer heeft ruime openingstijden, van 06.30 tot 19.00 uur. Bijkomend voordeel is dat je kind er ook kan ontbijten of 's avonds eten.

Meer informatie vind je op de website van Juultje de Wegwijzer (onderdeel van Stichting Prokino).