Activiteitencommissie

Wat doet de Activiteitencommissie allemaal met uw geld?

Hoe makkelijk is het om te zeggen: wij organiseren activiteiten voor alle kinderen op de Wegwijzer. Klinkt heel simpel, toch? Maar, zo gemakkelijk willen wij er niet vanaf komen.

In overleg met het team kijken wij wat we kunnen betekenen tijdens de Kinderboekenweek. Zohebben de kinderen dit jaar koekjes gebakken. Begin december hopen wij weer een zekere gulle gever te mogen verwelkomen op school. Hiervoor versieren wij de school en schaffen wij diverse noodzakelijke dingen aan.

Zodra de stoomboot weer rechtsomkeert heeft gemaakt, wordt de school in knusse, feestelijkeversieringen gehuld voor het komende Kerstfeest. Natuurlijk blijft het niet bij versieren. Tijdens de schoolkerstviering helpen en verzorgen we waar nodig.

En als het in de zomermaanden lekker weer is, kan de Activiteitencommissie een keer op ijsjes trakteren.

In de maandelijkse nieuwsbrief van De Wegwijzer informeren wij u over wat wij allemaal doen.

Ouderbijdrage

Door de ouderbijdrage kunnen wij activiteiten –en nog veel meer– organiseren voor de kinderen.

Leden van de Activiteitencommissie

We hebben een zeer actieve en enthousiaste groep, bestaande uit:

• Corina (moeder van Caya)
  • Patricia (moeder van Guido en Kim)
  • Astrid (moeder van Thim en Lisa)
  • Elvira (moeder van Thirza en Tygo
  • Cynthia (namens het team)
  • Nadine (namens Prokino)
  • Jeannette (moeder van Matthijs)
  • Marit (moeder van Joran en Aniek)
  • Lisa (moeder van Martijn, Roos en Levi)
  • Amanda (moeder van Jentel)
  • Tonny (moeder van Thijs en Sophie)
  • Lysanne (moeder van Noa en Jip)
  • Monique (moeder van July en Milo)
  • Juf Mirjam (namens het team)

U kunt de leden van de Activiteitencommissie altijd aanspreken op school of even een mailtje sturen naar: acwegwijzerhkz AT gmail DOT com.

Met vriendelijke groet,
de Activiteitencommissie