Activiteitencommissie

Wat doet de Activiteitencommissie allemaal met uw geld?

Hoe makkelijk is het om te zeggen: wij organiseren activiteiten voor alle kinderen op de Wegwijzer. Klinkt heel simpel, toch? Maar, zo gemakkelijk willen wij er niet vanaf komen.

Als de kinderen op schoolreis gaan, probeert de Activiteitencommissie er altijd voor te zorgen dat er een ijsje is; of tijdens de schoolreis, of vlak daarna (op school). In overleg met het team kijken wij wat we kunnen betekenen tijdens de Kinderboekenweek. Zohebben de kinderen dit jaar koekjes gebakken. Begin december hopen wij weer een zekere gulle gever te mogen verwelkomen op school. Hiervoor versieren wij de school en schaffen wij diverse noodzakelijke dingen aan.

Zodra de stoomboot weer rechtsomkeert heeft gemaakt, wordt de school in knusse, feestelijkeversieringen gehuld voor het komende Kerstfeest. Natuurlijk blijft het niet bij versieren. Tijdens de schoolkerstviering helpen en verzorgen we waar nodig.

In de maandelijkse nieuwsbrief van De Wegwijzer informeren wij u over wat wij allemaal doen.

Ouderbijdrage

Door de ouderbijdrage kunnen wij activiteiten –en nog veel meer– organiseren voor de kinderen.

Leden van de Activiteitencommissie

We hebben een zeer actieve en enthousiaste groep, bestaande uit:

• Corina (moeder van Caya)
  • Patricia (moeder van Guido en Kim)
  • Astrid (moeder van Thim en Lisa)
  • Elvira (moeder van Thirza en Tygo
  • Cynthia (namens het team)
  • Nadine (namens Prokino)
  • Maaike (moeder van Dena en Lynn)
  • Jeannette (moeder van Matthijs)
  • Marit (moeder van Joran en Aniek)
  • Lisa (moeder van Martijn, Roos en Levi)
  • Hanneke (moeder van Tristan)
  • Jolanda (moeder van Niels)
  • Miranda (moeder van Yvon)
  • Amanda (moeder van Jentel)

U kunt de leden van de Activiteitencommissie altijd aanspreken op school of even een mailtje sturen naar: acwegwijzerhkz AT gmail DOT com.

Met vriendelijke groet,
de Activiteitencommissie