Activiteitencommissie

Wat doet de Activiteitencommissie allemaal met uw geld?

De Activiteitencommissie, beter bekend als de AC, zorgt ervoor dat het hele jaar door leuke en creatieve activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met het team.

Hoe makkelijk is het om te zeggen: wij organiseren activiteiten voor alle kinderen op de Wegwijzer. Klinkt heel simpel, toch? Maar, zo gemakkelijk willen wij er niet vanaf komen.

In overleg met het team kijken wij wat we kunnen betekenen tijdens de Kinderboekenweek. Begin december hopen wij weer een zekere gulle gever te mogen verwelkomen op school. Hiervoor versieren wij de school en schaffen wij diverse noodzakelijke dingen aan.

Zodra de stoomboot rechtsomkeert heeft gemaakt, wordt de school in knusse, feestelijke versieringen gehuld voor het kerstfeest. Natuurlijk blijft het niet bij versieren. Tijdens de kerstviering op school, helpen en verzorgen we waar nodig.

En als het in de zomermaanden lekker weer is, kan de Activiteitencommissie een keer op ijsjes trakteren.

Het schooljaar eindigen we altijd met een knallend eindfeest.

In de nieuwsbrief van ‘De Wegwijzer’ informeren wij u regelmatig over wat wij allemaal doen.

Ouderbijdrage

Door de ouderbijdrage kunnen wij activiteiten –en nog veel meer– organiseren voor de kinderen.

Leden van de Activiteitencommissie

We hebben een actieve en enthousiaste groep, bestaande uit:

• Elvira (moeder van Thirza en Tygo)

• Frances (moeder van Brynn)

• Juf Danielle (namens team de Wegwijzer)

• Marije (moeder van Romy)

• Marit (moeder van Joran en Aniek)

• Martina (moeder van Mike)

• Monique (moeder van Julie en Milo)

• Nadine (namens Prokino)

• Patricia (moeder van Guido en Kim en voorzitter)

• René (vader van Mike)

• Richard (vader van Chloe en Oliver)

• Tonny (moeder van Thijs en Sophie)

• Viona (moeder van Sten, Lizz en Flin)

U kunt de leden van de Activiteitencommissie altijd aanspreken op school of even een mailtje sturen naar: acwegwijzerhkz@gmail.com.

Met vriendelijke groet,
de Activiteitencommissie