Activiteitencommissie

Wat doet de activiteitencommissie allemaal met uw geld?

Hoe makkelijk is het om te zeggen: wij organiseren activiteiten voor alle kinderen op de Wegwijzer. Klinkt heel simpel, toch? Maar, zo gemakkelijk willen wij er niet vanaf komen.

Als de kinderen op schoolreis gaan, probeert de activiteitencommissie er altijd voor te zorgen dat er een ijsje is; of tijdens de schoolreis, of vlak daarna (op school).
In overleg met het team kijken wij wat we kunnen betekenen tijdens de Kinderboekenweek. Zo
hebben de kinderen dit jaar koekjes gebakken.
Begin december hopen wij weer een zekere gulle gever te mogen verwelkomen op school. Hiervoor versieren wij de school en schaffen wij diverse noodzakelijke dingen aan.

Zodra de stoomboot weer rechtsomkeert heeft gemaakt, wordt de school in knusse, feestelijke
versieringen gehuld voor het komende Kerstfeest. Natuurlijk blijft het niet bij versieren. Tijdens de schoolkerstviering helpen en verzorgen we waar nodig.

In een volgende nieuwsbrief zullen wij u verder informeren over wat wij allemaal doen.
O.a. een spelletjesochtend voor de onderbouw en een disco voor groep 5 tot en met 8 op
vrijdag 15 februari!

Door de ouderbijdrage kunnen wij deze activiteiten – en nog veel meer – blijven organiseren voor de kinderen.
Een aantal weken geleden heeft iedereen hierover een e-mail ontvangen. Bij deze een herinnering hieraan.
Mocht u twijfelen of u deze al overgemaakt heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar:
acwegwijzerhkz@gmail.com. Onze penningmeester kijkt het dan even voor u na.

We hebben een zeer actieve en enthousiaste groep, bestaande uit:
 Corina (moeder van Caya)
 Patricia (moeder van Guido en Kim)
 Astrid (moeder van Thim en Lisa)
 Elvira (moeder van Thirza en Tygo
 Cynthia (namens het team)
 Nadine (namens Prokino)
 Maaike (moeder van Dena en Lynn)
 Jeannette (moeder van Matthijs)
 Marit (moeder van Joran en Aniek)
 Lisa (moeder van Martijn, Roos en Levi)
 Hanneke (moeder van Tristan)